Karppaajan syksy näyttää olevan kovin kiireinen. Ja kovin teatteripainotteinen. Eihän se haittaa? (Karppaaja otti koiranpentukatsen) Haittoi tai ei, niin saatte nyt lukea mun löpinöitä tiiviiseen tahtiin. Outoa huomata olevansa "median edustaja"... oikeastaan miellän itseni tavisten edustajaksi. Somessa minulta kysyttiinkin, mikä on Kulttuurikarppaajan "hiilihydraatti". Vastasin: "Olohuoneen sohva."

Okei. Tämä olkoon taistelua kaamosta ja laiskistumista vastaan. Sohvalle on helppo rojahtaa ja jopa maatua, mutta omalle mielelle on tärkeää, että silloin tällöin riuhtaisee itsensä liikkeelle. Ehkäpä Karppaaja antaa vähän vinkkiä. Toivoisin ainakin. Ja asioista voi kirjoittaa muutenkin kuin ryppyotsalla.

Okei. Nyt uusimpana lisäyksenä edellisten lisäysten päälle on legendaarinen Andrew Lloyd-Webberin Evita. Tämän ensi-ilta TTT:llä on UKK:n päivänä 3.9. Olinpas hauska. Samassa lauseessa TTT ja UKK. EVVK tuumaisi ehkä joku. Mutta kouluajoilta on jäänyt mieleen Urho Kekkosen syntymäpäivä. Minä haluaisin toden totta käyttää tuon kapasiteetin järkevämmin. Älä itke minulle, Argentiina!

Kulttuurikarppaajan tehokarppaussyksy:

 

  • Perjantaina 29.8.2014 TTT / Kellariteatteri: Rakkauslaulu / Ensi-ilta
  • Tiistaina 2.9.2014 TTT: Yöllisen koiran merkillinen tapaus / Suomen kantaesitys
  • Keskiviikkona 3.9.2014 TTT: Evita / Ensi-ilta
  • Tiistaina 9.9.2014 Ahaa Teatteri: Risto Räppääjä ja Nukkavieru Nelli / Ensi-ilta